Politica de Confidentialitate QUICK-TRAD SRL

Legile Uniunii Europene privind datele cu caracter personal se modifica si vrem sa te ajutam sa verifici aceste informatii. Mai detalii pe ANSPDCP

1. Date de contact

2. Date colectate

3. Scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal

4. Drepturile clienților/angajaților/furnizorilor noștri cu privire la datele lor cu caracter personal

5. Procedura privind furtul de identitate

6. Cum protejam noi informatia

7. Perioada de prelucrare si stocare a datelor clienților/angajaților/furnizorilor

1. Date de contact Pentru utilizarea serviciilor noastre, sau a relațiilor comerciale cu noi, este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Beneficierea de serviciile prestate de noi presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli. Noi asigurăm, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale clienților/angajaților/furnizorilor și respectarea dreptului acestora la protectia vietii private. Noi vom administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate, datele dvs. personale care ne-au fost transmise, iar acestea sunt sterse dupa 30 de zile. Folosirea oricarui formular de pe site-ul nostru presupune acceptarea Politicii de confidentialitate.

2. Date colectate Prin solicitarea sau lansarea unei solicitări de servicii din partea noastră, fiecare Client/angajat/furnizor este de acord cu procesarea si colectarea unor date precum: numele si prenumele, data nasterii, sexul, e-mail, telefon, localizarea, localitatea de resedinta, loc de munca, formarea profesionala, profesie, stare civila, etc. In mod expres, avem nevoie de numele clienților pentru a le onora comenzile, si de numarul de telefon/e-mailul acestora pentru lamurirea unor aspecte ivite ulterior, legate de comanda lor de servicii la noi. De asemenea, prin natura serviciilor oferite, este posibil ca anumite date cu caracter personal ale dvs. sa ajunga la cunostinta noastra, comunicate direct de vs. cand ne lansati comanda, sau pe care le aflăm din actele dvs. înaintate la firma noastră pentru tradus sau pentru a vă oferi noi copii legalizate ale acestora. Privitor la internet, noi avem doar siteuri statice, pe care nu colectăm datele dvs. cu caracter personal și nu utilizăm cookies.

3. Scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal Va informam ca datele personale pe care le furnizati catre compania QUICK-TRAD SRL sunt prelucrate in scopul oferirii și furnizarii serviciilor prestate de noi. Prin completarea datelor personale, fiecare Client/angajat/furnizor declara ca accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a companiei noastre si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate conform legislatiei aplicabile, tinand cont de scopul prelucrarii, astfel cum a fost indicat in prezenta Politica de confidentialitate, de catre compania noastra, afiliatii si colaboratorii acestora. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate de catre compania QUICK-TRAD SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, în măsura în care acestea sunt necesare procesării serviciilor solicitate de Dvs. Acestia din urma garanteaza ca datele cu caracter personal ale Client/angajat/furnizorilor sunt pastrate in siguranta, ca prelucrarea se face tinand cont de scopul prelucrarii si ca furnizarea acestora se face conform legislatiei aplicabile.

4. Drepturile clienților/angajaților/furnizorilor noștri cu privire la datele lor cu caracter personal Conform legislatiei aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal, fiecare Client/angajat/furnizor beneficiaza de dreptul la informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei si de a cere daune pentru incalcarea drepturilor sale.

  1. Dreptul de a fi informat - in calitate de Client/angajat/furnizor al serviciilor oferite de compania noastra dorim sa ne asiguram ca veti primi intotdeauna informatii clare si transparente, usor de inteles si accesibilie cu privire la modul in care folosim datele dumneavoastra si despre drepturile pe care le aveti. Acesta este scopul prezentei Politici de confidentialitate. Pentru informatii suplimentare legate de datele cu caracter personal ale Client/angajat/furnizorilor, compania noastră va sta la dispozitie.
  2. Dreptul de acces - in temeiul acestui drept, fiecare Client/angajat/furnizor are posibilitatea de a obtine, in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa indicata in prezenta Politica de confidentialitate, confirmarea faptului ca datele care îl privesc sunt sau nu prelucrate de operator. Prima furnizare de informatii se va face fara a percepe niciun fel de taxa. Daca veti mai avea nevoie de copii ale informatiilor deja furnizate, este posibil sa va percepem o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizarea a informatiilor. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde solicitarilor vadit neintemeiate, excesive sau repetate.
  3. Dreptul de interventie asupra datelor - orice Client/angajat/furnizor are dreptul de a solicita, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea totala sau partiala a datelor a caror prelucrare nu se poate face conform legii. NOTA: solicitarile privind stergerea datelor se vor realiza in masura in care nu vor genera costuri vadit disproportionale pentru compania noastră si doar in cazul in care nu exista dispozitii legale contrare, prin care suntem obligati sa pastram datele dumneavoastra. Clienții/angajații/furnizorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea lor din sistemul nostru si de imposibilitatea de a accesa ulterior eventualele lor documente pe care le-a prelucrat/creat comapnia noastră In cazul in care intampinati dificultati in exercitarea dreptului de interventie asupra datelor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.
  4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii - Clienții/furnizorii noștri au dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. Acest drept se aplica in circumstantele specific prevazute in Regulamentul general privind protectia datelor
  5. Dreptul de opozitie - Client/angajat/furnizorii au dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, daca exista motive intemeiate si legitime, ca datele care il privesc sa faca obiectul unor prelucrari sau sa fie dezvaluite unor terti.
  6. Dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale.
  7. Dreptul de a se adresa justitiei - Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, Clienții/furnizorii au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate. Clienții/furnizorii care au suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se pot adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Ne puteti contacta in orice moment, folosind datele de contact de mai jos, inainte de a depune o plangere la autoritatea relevanta pentru protectia datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Client/angajat/furnizor poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul companiei: Quick-Trad SRL, str. Martir Sebastian Iordan 14, 300049 Timișoara, la adresa de e-mail indicata la serviciul “Contact” al Site-ului, disponibila la http://www.quick-trad.ro. De asemenea, va puteti adresa in scris, responsabilului cu protectia datelor, la adresa de e-mail: office@quicktrad.ro Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate, Clientul/angajatul/furnizorul declara ca a luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege.

5. Procedura privind furtul de identitate Va aducem la cunostinta ca furtul datelor personale constituie infractiune care se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare. Prin completarea cererii de prestari servicii, acceptarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate, fiecare client declara si garanteaza ca datele furnizate sunt reale si isi asuma consecintele legale care decurg din oferirea unor date false. Echipa Quick-Trad SRL va asigura de intreaga noastra disponibilitate in cazul in care aveti cunostinta de producerea unui furt de identitate si va asiguram ca vom coopera cu organele statului abilitate sa solutioneze astfel de cereri, daca va fi cazul. Pentru a verifica identitatea persoanei care reclama furtul este nevoie sa ne transmiteti o copie a unui documente de identitate (pasaport sau act de identitate) in care sa se poata identifica poza dumneavoastra, numele si prenumele, alaturi de alte cateva fotografii relevante cu dumneavoastra, diferite de cele care apar in site, din care sa se poata confirma identitatea dumneavoastra. Puteti sa acoperiti anumite informatii din actul de identitate (de exemplu seria si numarul, CNP-ul, adresa etc, acestea nefiind necesare in procedura) cu conditia ca numele, prenumele și fotografia să fie vizibile. In situatia in care sunteti reprezentantul legal al persoanei a carei identitate este furata, va rugam sa ne transmiteti documentele care dovedesc aceasta calitate, la adresele indicate mai sus. NOTA: Solicitarea dumneavoastra va putea fi procesata doar daca trimiteti un documente de identitate care sa indeplineasca cerintele mentionate mai sus. Vom folosi aceste informatii doar pentru a stabili autenticitatea solicitarii dumneavoastra, dupa solutionarea cererii sau in interval de maxim 3 luni de la aceasta solicitare vom sterge copia documentului si fotografiile transmise.

6. Cum protejam noi informatia Compania Quick-Trad SRL se supune masurilor tehnice si de siguranta impuse de legislatia in vigoare pentru a asigura confidentialitatea si protectia datele personale ale clienților/angajaților/furnizorilor impotriva accesului neautorizat. Echipa Qucik-Trad SRL se asigura in permanenta, prin implementarea si aplicarea masurilor tehnice optime, ca datele personale ale Clienților/angajaților/furnizorilor sunt folosite exact asa cum este descris in Politica de confidentialitate si ca alegerile fiecarui Client/angajat/furnizor cu privire la prelucrarea datelor sale sunt respectate. Aceste masuri includ, dar fara sa se limiteze la: stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai persoanelor autorizate. Quick-Trad SRL va putea furniza datele cu caracter personal oferite de Clienți/angajați/furnizori și catre alte companii cu care se afla in relatii de parteneriat, doar in temeiul unor contracte sau in baza unor angajamente de confidentialitate prin care acestia din urma garanteaza ca datele cu caracter personal sunt pastrate in siguranta si ca prelucrarea si furnizarea acestora se face conform legislatiei in vigoare. Astfel, compania noastră poate furniza datele cu caracter personal in vederea contractarii de servicii de traduceri/notariale, in vederea prestarii serviciilor solicitate. Aceasta restrictie de confidentialitate nu se aplica in cazul in care informatiile privind datele cu caracter personal al Clientului/angajatului/furnizorilor sunt solicitate de catre autoritatea judiciara in timpul unei proceduri judiciare, conforme cu legea.

7. Perioada de prelucrare si stocare a datelor Client/angajat/furnizorilor Compania noastră poate retine informatiile cu caracter personal pe care Clientul/angajatul/ furnizorii ni le furnizeaza, intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre compania noastră doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea oferi acces la serviciile noastre, pentru a va putea raspunde intrebarilor, in vederea rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal oferite de catre fiecare Client/angajat/furnizor este evident necesară pe intreaga durata de furnizare a serviciului, prin natura serviciilor oferite. Datele cu caracter personal pot fi retinute pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile oferite de compania noastră. In acest caz, anumite date cu caracter personal vor fi pastrate pe o perioada de maxim 10 ani de la momentul prestării serviciilor contractate, cu exceptia situatiilor in care legea ne obliga sa stocam aceste date pentru o perioada mai mare. Dupa expirarea acestor perioade, datele cu caracter personal vor fi pot fi distruse prin stergere automatizata sau, in cazul in care lege prevede un termen de stocare mai mare decat cel prevazut de prezenta Politica de confidentialitate, datele cu caracter personal sunt securizate prin metode automatizate de criptare si anonimizare. Compania noastră poate pastra rapoarte statistice pentru o perioada indelungata, dar astfel de rapoarte nu identifica Clientul/angajatul/furnizorul si nu vor fi folosite in niciun alt mod care ar putea sa afecteze protectia datelor cu caracter personal sau intimitatea Clientului/ angajatului/furnizorilor.

Inapoi